Podcast-fortællinger

Signe, Marianne og Kvistens taskforce har deltaget i et projekt, der skal sætte fokus på seksuelt misbrugte mænd og kvinder samt oplyse om senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Projektet er blevet til i et samarbejde med Spodcast.dk om kampagnen “Semvitas”. Projektet er støttet af Rådet for Offerfonden.

Kampagnen, der netop er iværksat, består af en gratis app med podcast, hjemmeside med information om, hvor man kan søge hjælp, kampagne i sociale medier og ”Har du hørt det” postkort i landets cafeer. Taskforce og Marianne har bidraget med interviews til projektet, som er blevet til podcasts.

Semvitas app er gratis og kan downloades via App Store og Googleplay. Den indeholder på nuværende tidspunkt 13 podcasts med: 

  • seksuelt misbrugte, der fortæller om seksuelle overgreb i barndommen, om den hjælp de har fået og om, hvordan de lever med senfølgerne. 7 podcasts er med personer, der har fået terapi i Kvisten
  • Marianne Gutte, der er uddannet psykoteraput, specialist i Klinisk Sexologi og projektleder i Kvisten, der giver gode råd til seksuelt misbrugte
  • pårørende, der fortæller om at leve med senfølgeramte misbrugte tæt inde på livet
  • en psykolog fra CSM – Center for Seksuelt Misbrugte, der giver gode råd til fagpersoner, som møder seksuelt misbrugte i deres arbejde.

Lyt til podcast-fortællinger her