Mandetræf – et åbent tilbud for mænd med senfølger

Mandetræf er et nyt, åbent og uforpligtende tilbud i hovedstadsområdet til mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen. 

Kvistens mandetræf er et tilbud, hvor man kan møde ligesindede i et trygt og åbent rum, og hvor der ikke er adgang for kvinder. Det nye tilbud bygger videre på gode erfaringer fra Kvistens mandetræf i Aarhus, der startede i januar 2019 som Danmarks første åbne tilbud til mænd med senfølger efter seksuelle overgreb.

Hovedstadsområdets nye mandetræf starter første gang onsdag 9. september 2020 kl. 17, og det fortsætter herefter på onsdage kl. 17.00 – 19.00 i ulige uger. Det foregår hver gang i Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, Rustenborgvej 2A, 2800 Kgs. Lyngby.

Mandetræf i hovedstadsområdet er en af de aktiviteter, som Kvisten har modtaget tilskud til af Socialstyrelsens projektmidler til frivilligt socialt arbejde (PUF) på i alt 220.000 kr. i perioden 1. juli 2020 – 30. juni 2021.

Kvistens mandetræf er et åbent, anonymt og uforpligtende tilbud uden krav om tilmelding. Tovholdere er Knud Fischer-Møller, som selv har oplevet seksuelle overgreb i barndommen, og psykoterapeut og frivillig i Kvisten, Henrik Ølgaard.

Kvisten tilbyder desuden Mandetræf i Aarhus. 

Læs mere om Kvistens mandetræf her.