Administrativt multitalent til Kvisten

Den sociale organisation Kvisten søger snarest muligt et administrativt multitalent med et varmt hjerte for en vigtig sag i en fast stilling på 30 t/u. Du skal sikre kontinuitet, struktur og orden i sagerne fra din faste base på Kvistens hovedkontor i Bjerringbro.

Dit smil skal kunne mærkes gennem telefonen, både når du taler med vores brugere, de frivillige behandlere og vores samarbejdspartnere. Ligesom det er dig, vi læner os op ad, når vi sidder med den store lommeregner for at søge fondsmidler til at drive vores projekter og aktiviteter.

Dine opgaver:

– regnskab, budgettering, bogføring, løn og kontakt til revisor
– passe telefon og tale med både brugere, frivillige og samarbejdspartnere
– administrative opgaver for direktør, projektkoordinatorer, konsulenter og bestyrelse samt forefaldende opgaver
– kalender- og mødeplanlægning
– udvikle digitale værktøjer til at styrke Kvistens arbejdsgange.

Vi glæder os til at høre fra dig, der:

– Har erfaring og uddannelse, der matcher opgaverne.
– Trives med at arbejde selvstændigt, er erfaren og selvkørende.
– Du er struktureret, et ordensmenneske og får opgaverne i mål.
– Er en haj til at optimere f.eks. vores venteliste mv.

– Har et varmt hjerte, der banker for at gøre en forskel for vores brugere.
Det er vigtigt – ikke mindst for din egen skyld – at du håndterer forandringer med sindsro og gåpåmod. I en projektorganisation som Kvisten er forandring et vilkår. Det betyder, at vi ofte arbejder med usikre horisonter. Her har vi brug for dit kølige overblik.

Du skal arbejde sammen med:

På kontoret møder du vores direktør, udviklingskonsulent, projektkoordinatorer og kommunikationskonsulent. Derudover har vi pt. en afdelingsleder for Østdanmark, en koordinator på vej i Syddanmark, visitatorer i Aarhus og Aalborg og en underviser.
Vi lægger vægt på at have det godt sammen og hjælpe hinanden, ikke mindst når vi nærmer os en vigtig deadline. Vi har en uformel omgangstone og ideer pibler frem (det er her vi savner dig!) – og vi tager os af hinanden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelse

Snarest muligt og senest 1. januar 2021. Du ansættes 30 t/u efter overenskomst mellem din faglige organisation og staten.

ANSØGNINGSFRIST 20. nov. 2020:
Samtaler holdes løbende, så skynd dig at sende din ansøgning! Skriftlig ansøgning med evt. bilag stiles til direktør Lisbeth Høstgaard Møller, info@kvistene.dk

KONTAKT:
Direktør Lisbeth Høstgaard Møller, tlf. 88 44 81 40 – mobil: 60 70 72 57 mail: info@kvistene.dk

OM KVISTEN
Kvistens vision er ”Ingen skal kæmpe alene med senfølger efter seksuelle overgreb”. Vi tilbyder gratis psykoterapeutisk behandling individuelt og i grupper til voksne, der har været udsat for seksuelt misbrug i deres barndom og ungdom. Vi har knap 100 frivillige behandlere i hele landet, er repræsenteret i ca. halvdelen af landets kommuner, og vi arbejder ihærdigt på at plante flaget i endnu flere. I 2019 fik 316 mænd og kvinder hjælp gennem Kvisten. I 2015 modtog Kvisten og direktør Lisbeth Høstgaard Møller ”Tine Bryld Prisen”. Fra 2021 forventer vi, at vores indsats for mænd er optaget på Finansloven.
Læs mere om os på www.kvistene.dk.