STILLINGSOPSLAG: Den sociale organisation Kvisten søger snarest muligt en fagligt stærk frivilligkoordinator med et varmt hjerte for en vigtig sag. Du skal være med til at sikre, at Kvistens frivillige psykoterapeuter og psykologer i det østlige Midtjylland og i Nordjylland oplever, at Kvisten står bag dem i tykt og tyndt. Samtidig er du den, der evner både at tiltrække flere og fastholde de frivillige i Kvisten og det vigtige arbejde for voksne med senfølger efter seksuelle overgreb.

Med din uddannelse i og viden om sexologi er du også den, der opkvalificerer vores frivillige med viden om seksualitet, som de har brug for i arbejdet med Kvistens brugere.

Ansøgningsfrist 20. februar 2021.

Fagligt stærk frivilligkoordinator inden for psykoterapi og sexologi (PDF)

Læs mere om Kvistens projekt for rekruttering og fastholdelse af frivillige i Midtjylland her.