“Ved at synliggøre problemet gør vi samtidig opmærksom på, at der er hjælp at hente – og hjælpen kan bidrage til uvurderlig øget livskvalitet.”

-Lisbeth Høstgaard Møller, psykoterapeut og direktør, Kvisten

Foredrag og temadage

Kvisten tilbyder foredrag, undervisning og temadage om seksuelt misbrug, dets omfang, følger og behandling.

Som en del af Kvistens arbejde med mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb, vil vi meget gerne informere om seksuelle overgreb.

Vi mener, det er vigtigt, at alle bliver opmærksomme på, at seksuelle overgreb både er et samfundsmæssigt og et personligt problem. Ved at fortælle om seksuelle overgreb håber vi at gøre mennesker i stand til at genkende symptomer og handle hensigtsmæssigt i forhold til det.

Vi håber også, at synliggørelsen af problemet kan bidrage til at nedbryder tabu samt hjælpe børn og unge, der bliver eller er blevet misbrugt, til at vide, at det, de har været udsat for, er forkert og ikke er deres skyld.

Vi tager gerne ud til foreninger, skoler eller lign. og fortæller om Kvistens arbejde. Vi fortæller gerne om: symptomer på samt senfølger af seksuelle overgreb, behandling af seksuelle overgreb, om vores arbejde generelt eller om det du/I synes, der kunne være interessant at høre om.

Interesseret i foredrag og temadage

Ønsker du at bestille et foredrag eller en temadag, eller har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne for foredrag og temadage.

Du kan også følge Kvisten på Facebook og holde dig opdateret om aktuelle foredrag.