“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

Velkommen

Kvisten er en organisation, der laver frivilligt socialt arbejde for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb, og deres pårørende. Vi tilbyder individuelle gruppeterapi, individuelle terapiforløb, parterapi, samt foredrag og temadage.

Hovedorganisationen Kvisten blev stiftet i 1998 på frivilligt initiativ og drives i dag hovedsageligt af frivillige kræfter.

Kvisten er inddelt i fem afdelinger: Kvisten Nordjylland, Kvisten Midtjylland, Kvisten Syddanmark, Kvisten Sjælland og Kvisten Hovedstaden. Vi tilbyder samtaler i flere byer i Jylland og på Sjælland – kontakt din lokale afdeling her.

Hvem kan henvende sig?

  • Alle over 18 år, der har været udsat for seksuelle overgreb eller har en følelse af, at deres grænser er blevet overskredet på en seksuel måde.
  • Pårørende til seksuelt misbrugte.
  • Andre der er interesserede i information, foredrag eller lignende.

 

Sådan støtter du Kvisten

Støt Kvisten

Køb et støttemedlemskab á 100 kr.

Indsæt beløbet på konto: 9100 – 4501666144 eller overfør via MobilePay på 60 70 72 57 og send dit navn, adresse og e-mailadresse til info@kvistene.dk

Skænk en pengegave på minimum 200 kr. 

Indsæt beløbet på konto: 9100 – 4501666144 eller overfør via MobilePay på 60 70 72 57 og send dit navn, adresse og e-mailadresse til info@kvistene.dk

Hvis du ønsker skattefradrag for gavebeløbet, skal du sende os dit cpr.nr. eller cvr. nr. Kvisten står for indberetningen til SKAT.

Du er altid velkommen til at kontakte Kvisten

Vi tilbyder individuelle samtaleforløb, parterapi, gruppeterapi samt foredrag og undervisning.