“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

De Frivillige

Uden frivillige – ingen Kvisten.

Kvisten er som frivillig organisation en af de få, der tilbyder behandling. Hver dag hjælper Kvistens mange frivillige seksuelt misbrugte med at gøre deres hverdag lettere og mere overskuelig.

I Kvisten er det et krav, at de frivillige har en godkendt 4-årig psykoterapeutudannelse eller er uddannet psykolog samt at de kan arbejde med traumer.

Alle Kvistens frivillige modtager supervision af professionelle eksterne supervisorer, og deltager løbende i kurser og undervisning for hele tiden at vedligeholde og højne vores faglige niveau.

Supervision er omdrejningspunktet i vores arbejde og det sted, hvor faglig udvikling sker gennem refleksion og sparring.

Terapeuter i Kvisten må ikke selv have været udsat for seksuelle overgreb.

Bliv frivillig

Vi søger frivillige over hele landet. Et grundlæggende princip i Kvisten er, at vores frivillige terapeuter arbejder i den kommune, hvor de bor. Dette er med til at sikre, at Kvisten er så tæt på den enkelte borger som muligt.

Er du interesseret i at blive frivillig i Kvisten, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Bliv frivillig

Er du interesseret i at bive frivillig? 
Kontakt Lisbeth Høstgaard Møller for at høre nærmere. 

Jeg bliver motiveret af at være en del af en samfundsforandring, hvor vi giver et modspil til det, der foregår i den offentlige sektor. Vi viser, at vi kan opnå gode resultater i frie rammer. Det er ikke nødvendigvis de mest kontrolledere rammer, der giver de gode resultater. At være frivillig terapeut ved Kvisten giver mig en følelse af at kunne handle konstruktivt på noget, som giver en følelse af afmagt og håbløshed. Det giver mig en glæde at støtte ramte mennesker i at få en mere tålelig tilværelse.

Randi, terapeut i Kvisten

Kvistens tilbud er en gave til de ramte mennesker, fordi de ikke selv kan finansiere behandlingen. Hvis de skal bryde deres mønster, skal de have hjælp. Kvisten gør virkelig en forskel for dem.

Henrik, terapeut i Kvisten

Det er fantastisk at være en del af fællesskabet ved Kvisten. Som psykolog eller terapeut sidder man ofte alene og får ikke meget respons. Men med den sparring, jeg får igennem supervision, kurser og kollegaer i Kvisten, kan jeg bevare lysten og glæden ved at være terapeut. Man er ikke overladt til sig selv. Står jeg med en udfordring, kan jeg altid blive hjulpet videre.

Jeg sætter stor pris på, at der ikke er én rigtig måde at yde terapi i Kvisten. Vi har lov til at være autentiske i vores egen udgave og den terapeut, som vi hver især er. Det giver mig tryghed og glæde at opleve alsidigheden i, at der er mange måder at løse problemerne på.

Kirsten, terapeut i Kvisten