Tine Bryld Prisen

Kvisten modtog i oktober 2015 Tine Bryld Prisen for arbejdet med seksuelt misbrugte.

Tine Bryld Prisen er på kr. 50.000 og gives til en person eller organisation, der har markeret sig med en særlig indsats for socialt udsatte og marginaliserede mennesker eller grupper i Danmark. Endvidere kan der uddeles et beløb på op til kr. 500.000 til at forankre og udvikle den indsats, som har begrundet prisen.

Modtagelsen af Tine Bryld prisen skal bidrage til øget synlighed af Kvistens tilbud. Et styrket fundament og øget synlighed er en nødvendighed både for at nå ud til flere brugere og for at kunne rekruttere flere frivillige.

Samtidig skal de basale funktioner i organisationen styrkes, så de frivillige kan være trygge i deres arbejde med klienterne.

”Prisen betyder først og fremmest, at der kommer synlighed på Kvisten, og på at vi tilbyder professionel og gratis hjælp til mennesker, der har været udsat for seksuelt misbrug. Og så betyder prisen også, at der bliver rettet fokus på det enorme tabu og meget store samfundsmæssige problem, som seksuelt misbrug er, samt de store følgevirkninger, det har,”
Lisbeth Høstgaard Møller, direktør, Kvisten.