“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

Gør en forskel for mænd og kvinder, der har været udsat for seksuelle overgreb – Støt os!

Som forening, der udfører frivilligt socialt arbejde, er Kvisten afhængig af den økonomiske støtte, som vi modtager i form af gaver og donationer fra fonde, loger, virksomheder og privatpersoner.

Donationerne er afgørende for Kvistens fortsatte drift og for, at vi kan udvikle nye projekter. Samtidig er det forudsætningen for, at vore frivillige terapeuter kan modtage kurser og supervision, så vi kan opretholde en høj faglighed og kvalificeret behandling til seksuelt misbrugte.

Støtte giver fradrag i SKAT

Dit bidrag gør en forskel, fordi Kvisten hvert år skal samle 100 pengegaver á minimum 200 kr. for at bibeholde en godkendelse fra SKAT, der bl.a. betyder, at du kan få fradrag for bidrag til Kvisten.

Læs SKATs regler om fradrag ved donationer.

Sådan gør du

Udfyld felterne i den grønne boks til højre.
Når felterne er udfyldt, kommer der automatisk en boks med oplysninger til indbetaling via MobilePay og/eller kontonr. Du vil ligeledes modtage disse oplysninger på mail. Kvistens MobilePay-nummer er: 552478 og reg. nr.: 9100 konto nr.: 4501666144.

Alle bidrag – store som små – gør en forskel.

Kvisten sender ved årsskiftet en krypteret mail til alle, der har doneret et beløb i det forgangne år. Hvis du ønsker skattefradrag for din donation, bedes du besvare denne mail krypteret, hvorefter vi vil stå for indberetningen til SKAT.

Tak for dit bidrag!

Sådan støtter du Kvisten

De støtter os

Kvistens bidragsydere